ORIZONT RECRUITING

SECTOARE

Sectoare
de activitate

ORIZONT RECRUITING înțelege piața forței de muncă în articulațiile sale sectoriale și exigența companiilor de a găsi, rapid, cele mai variate tipuri de profiluri profesionale.
Logistică & transporturi

Logistică & transporturi

Construcții

Construcții

Industrial

Industrial

Turistic - Hotelier

Turistic - Hotelier

Call center

Call center

Agricol

Agricol

Servicii pentru persoane

Servicii pentru persoane

Logistică și transporturi

ORIZONT RECRUITING este lider în selecția și recrutarea de resurse umane calificate în sectorul logistic și se adresează în principal furnizorilor logistici, firmelor de transport, consorțiilor și cooperativelor.

Ne ocupăm noi! În cazul în care firma dvs. se ocupă de transporturi și logistică și are nevoie de un șofer pentru transportul de diverse mărfuri diverse/ADR, tiruri destinate transportului de containere, camioane cu prelate, cisterne sau autocamioane basculante, de un șofer care să conducă autoturisme sau autoutilitare cu disponibilitate 24 ore, ORIZONT RECRUITING are candidatul potrivit pentru dvs.

Candidații selectați vorbesc mai multe limbi și cunosc elementele de bază privind transportul terestru și intermodal, cum ar fi completare CMR, avize de însoțire a mărfii, terminologie Incoterms și sunt informați cu privire la regulile de siguranță prevăzute de Codul rutier.
recruiting-sectors-transport-logistica.jpg

Construcții

Sectoarele de construcții în care ORIZONT RECRUITING caută și selectează candidați își găsesc aplicare în următoarele domenii: demolări, excavări, terasamente, fundații, ziduri, pereți despărțitori, placări și zugrăveli, vopsire, hidroizolații, izolații, pardoseli și acoperișuri, structuri din beton armat cu fundație, structuri metalice, lucrări din fier/oțel/aluminiu, lucrări din sticlă, instalații sanitare, inginerie electrică și electronică, proiectare.

În acest context, ORIZONT RECRUITING este pe piață ca unic interlocutor pentru căutarea și recrutarea de mai mulți profesioniști care necesită participarea și consultarea mai multor firme, fiecare pentru propriul domeniu de activitate.

Acoperă cu competență și profesionalism de la sectorul de construcții civile până la cel industrial și urban referitor la construcția de poduri și drumuri cu următoarele tipuri de personal: muncitori necalificați, muncitori calificați pentru lucrări specifice, topografi, experți tehnici, ingineri de producție, ingineri proiectanți, ingineri de întreținere, ingineri programatori (junior sau senior). ORIZONT RECRUITING poate propune specialiștii ceruți de firma client într-un termen scurt, prin gestionarea unui call center, selectând din baza de date internă candidații și profilurile corespunzătoare „competențelor” indicate în mod explicit pentru optimizarea procesului de căutare, utilizând resursele deja disponibile sau reperabile prin propriile canale de recrutare.
recruiting-sectors-costructii.jpg

Industrial

Calitățile fundamentale pe care ORIZONT JOBS le asigură în căutarea, selectarea și punerea la dispoziție a unui barman sunt: politețe, aptitudini pentru relații publice, de la primirea clienților până la plecarea acestora, atenție la cerințele celor care vin la bar, rapiditate, precizie în servire și competență merceologică. Sunt importante și imaginația și creativitatea în prepararea de cocktail-uri, aperitive, sandwich-uri și gustări. De asemenea, se asigură o bună cunoaștere a limbilor engleză, franceză, italiană și/sau personal multilingv la cerere, în funcție de cerințe specifice.
recruiting-sectors-industrial.jpg

Turistic - Hotelier

Având în vedere că elementul specific sectorului turistic este caracterul sezonier care determină intensificarea activității în anumite perioade ale anului, intercalate cu perioade de diminuare a cererii de servicii turistice, este esențial pentru întreprinzătorii din industria hotelieră să se doteze cu o organizare flexibilă a departamentului de resurse umane.

ORIZONT RECRUITING intervine în acest context asumându-și caracterul critic al selecției și recrutării de mână de lucru calificată și cu experiență pentru a asigura firmelor din industria turistico-hotelieră calitate și continuitate.

Calificările cele mai cerute în prezent și existente în baza de date a ORIZONT RECRUITING sunt: bucătar, ajutor de bucătar, ospătar, recepționer - cameristă, barman.
recruiting-sectors-turistic.jpg

Call center

ORIZONT RECRUITING poate propune specialiștii ceruți de firma client într-un termen scurt, prin gestionarea unui call center, selectând din baza de date internă candidații și profilurile corespunzătoare "competențelor" indicate în mod explicit pentru optimizarea procesului de căutare, utilizând resursele deja disponibile sau reperabile prin propriile canale de recrutare.

Profilurile cele mai solicitate pentru care ORIZONT RECRUITING a creat un departament specific cu competențe și calificări sunt legate de funcții de conducere, precum Director și Șef Call Center și/sau Serviciul Clienți, Reclamații clienți, până la simpli operatori de back office și asistență.

Candidații vorbesc mai multe limbi și îmbină stăpânirea limbilor vorbite frecvent, cum ar fi limbile engleză, franceză și spaniolă, cu stăpânirea celor care necesită studii lingvistice specifice, cum ar fi limbile cehă, maghiară, bulgară, germană și japoneză.
recruiting-sectors-callcenter.jpg

Agricol

Ce putem face pentru tine?

Toate firmele din domeniul agricol sau alimentar, indiferent de dimensiunea lor și activitatea desfășurată, pot folosi serviciile ORIZONT RECRUITING pentru recrutarea de personal care sa fie atribuit pentru recoltare de fructe si legume, activitate care necesită un număr mare de lucrători pentru perioade scurte de timp, dar repetate, în funcție de anotimp.

Grădinari, culegători de fructe și legume, tractoriști, producători de brânzeturi, viticultori, vinificatori și specialiști în îmbuteliere sunt doar câteva dintre profesiile pe care ORIZONT RECRUITING le poate oferi firmelor din sectorul agricol. ORIZONT RECRUITING se propune ca un interlocutor de încredere al cărui obiectiv este găsirea unor soluții care să se potrivească cel mai bine cerințelor de flexibilitate și promptitudine tipice sectorului agricol.
recruiting-sectors-agricultura.jpg

Servicii pentru persoane

ORIZONT RECRUITING selectează și recrutează personal casnic și de îngrijire la domiciliu/pentru familii, alegând candidați care îndeplinesc cerințele predefinite și au urmat cursuri acreditate de CNFPA.

Sarcinile personalului oferit de noi:
  • Primare, respectiv personal care ține companie, se ocupă de deplasarea, îngrijirea și/sau igiena persoanei asistate; și secundare, respectiv personal care ține legătura cu medicul, se ocupă de curățenie, cumpărături, achiziționarea de medicamente;
  • Secundare corelate cu nevoile generale ale unei familii, respectiv personal care se ocupă de curățenie, călcat haine, gătit, îngrijirea copiilor;
  • Prestații de infirmieră
Îndeplinim cerințele dvs.

Fiecare serviciu este adaptat la nevoile clientului astfel încât cerințele acestuia să fie înțelese și îndeplinite. În acest context, este important să subliniem faptul că există și îngrijitori (bărbați) la domiciliu, indicați și solicitați în mod special pentru asigurarea de îngrijire persoanelor vârstnice cu probleme de mobilitate, precum și babysitter (bărbați).
recruiting-sectors-ingrijire-pers.jpg

Orizont Recruiting SRL

logo-RECRUITING

Str. Episcop Nicolae Ivan, nr. 5-7, ap.1, Cluj-Napoca, Cluj
Mobil: +40 749.088.803
Tel. / Fax: +40 364.133.526
E-mail: info@orizontrecruiting-ro.com
www.orizontrecruiting-ro.com

Social Media

Drobeta Turnu Severin

Str. Traian,nr. 69, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți
Mobil: +40 751.056.607
E-mail: drobetaturnuseverin@orizontrecruiting-ro.com
www.orizontrecruiting-ro.com